ارتودنسی پیشرفته چیست؟


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : یک شنبه 22 خرداد 1401
بازدید : 179
نویسنده : mozhgan

امروزه با پیشرفت در علوم مختلف، دندان پزشکان نیز از ارتودنسی پیشرفته برای بیماران خود استفاده می نمایند.

انواع دستگاه های ارتودنسی

درمان های ارتودنسی به دو دسته ثابت و متحرک طبقه بندی می شوند. ارتودنتیست ها بسته به مورد یکی از آن ها را توصیه می کنند. دستگاه های ارتودنسی ثابت حلقه های دندان، ابزارهای ویژه و نشانگرهای فاصله ثابت هستند. این دستگاه ها بر روی دندان های شما نصب شده و برای وارد آوردن نیرو به دندان ها برای حرکت دادن آن ها و هم راستایی آن ها با یکدیگر استفاده می شود.

بیشتربخوانید... ارتودنسی طرح دار

دستگاه های ارتودنسی پیشرفته متحرک عبارتند از:

سیم های فلزی

دستگاه های تغییر مکان فک

ضربه گیرهای لب و گونه

نگهدارنده های متحرک که این دستگاه ها به دندان ها نیز متصل هستند؛ اما هنگام غذا خوردن و هنگام مسواک زدن و کشیدن نخ دندان، می توان آن ها را بیرون آورد.

بیشتربخوانید... نگین ارتودنسی

چه نوع بریس بهترین است؟

این همان چیزی است که دندانپزشک به شما توصیه می کند؛ اما در اینجا ما جزئیاتی را به شما می گوییم تا دانش بیشتری در مورد این موضوع داشته باشید. ارتودنسی پیشرفته با دستگاه های ثابت، مانند حلقه های ارتودنسی یا پل، نتایج موثرتری برای شما دارند. در بیمارانی که به تنظیمات بیشتری روی دندان های خود نیاز دارند، استفاده می شود. همچنین نیاز به مراقبت بیشتری دارد؛ زیرا برای مدت زمان نسبتا طولانی روی دندان ها می ماند. ارتودنسی میشرفته با دستگاه های ارتودنسی متحرک در مواقعی که نیاز به اصلاح کمتری برای دندان باشد استفاده می شوند. بعد از نصب دستگاه های متحرک بعد از ارتودنسی، از دستگاه ثابت کننده استفاده می شود تا به شما کمک کند دندان های خود را پس از قرار گرفتن در موقعیت جدید به خوبی تراز کنید. دندانپزشک کسی است که تصمیم می گیرد با توجه به شرایط و خواسته شما بهترین وسیله ارتودنسی برای شما را انتخاب کند.

بیشتربخوانید... ارتودنسی فک بالا

شما در موارد زیر کاندید ارتودنسی پیشرفته هستید:

اگر بین دندان های شما فاصله زیادی وجود دارد. اگر دندانهای کجی دارید اگر از بد گزیدگی و کراس بایت رنج می برید. اگر خط میانی دندان های شما صاف نیست. اگر از شلوغی دندان رنج می برید. (فضای کافی برای قرار گرفتن دندان ها در داخل فک ها ندارید)

منبع: مجله ارتودنسی دندان ارتودنتیست





:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مجله سلامتی و آدرس salamatmag.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com